حریم خصوصی

حذف داده‌های کاربر

نحوه درخواست حذف داده‌های شخصی که درباره شما نگه می‌داریم. دو مسیر — خودکار (فوری) یا با پشتیبانی (ظرف مدت ۳۰ روز).

اگر حساب DBestChatBot دارید

خودخدمت، حدود ۳۰ ثانیه طول می‌کشد و بلافاصله اعمال می‌شود.

  1. وارد شوید در dbestchatbot.com/login
  2. برو به تنظیمات در نوار کناری
  3. باز کنید منطقه خطر tab
  4. برای تأیید، نام فضای کاری خود را وارد کنید
  5. کلیک کنید حذف دائمی فضای کاری

این مورد برای همیشه حذف می‌کند:

  • حساب کاربری شما (نام، ایمیل، رمز عبور هش‌شده، اتصال Google OAuth)
  • فضای کاری شما و همه چت‌بات‌ها
  • همه رونوشت‌های گفتگو و سرنخ‌های ثبت‌شده
  • همه توکن‌های یکپارچه‌سازی WhatsApp (رمزنگاری‌شده، سپس حذف‌شده)
  • همه پیکربندی‌های webhook و گزارش‌های تحویل
  • همه تاریخچه تراکنش‌های اعتبار
  • همه فایل‌های آپلودشده (آواتار چت‌بات و غیره)

سوابق صورت‌حساب طبق قانون مالیات و حسابداری به مدت ۷ سال نگهداری می‌شود (به شکل مستعار — بدون محتوای گفتگو). اشتراک‌های فعال Stripe به‌صورت خودکار لغو می‌شوند.

If you don't have a DBestChatBot account

e.g. you spoke to a chatbot on someone else's website, or messaged a business's WhatsApp number powered by us.

به ما ایمیل بزنید در privacy@dbestchatbot.com with:

  • وب‌سایت یا شماره WhatsApp که در آن تعامل داشتید
  • آدرس ایمیل، شماره تلفن، یا نامی که ارائه کرده‌اید (تا بتوانیم سوابق شما را پیدا کنیم)
  • تاریخ تقریبی گفتگو
  • Confirm in writing you're requesting deletion under GDPR Article 17 / CCPA Section 1798.105 / Meta Platform Terms

We'll respond within ۳۰ روز با تأیید پس از حذف داده‌های شما (یا زودتر — معمولاً ظرف ۷۲ ساعت).

توجه: we may ask for additional verification (e.g. a reply from the email address you originally provided) to make sure we're deleting the right person's data and not someone impersonating you.

If you're here from Facebook or WhatsApp

اگر حساب Meta Business خود را برای یکپارچه‌سازی WhatsApp به DBestChatBot متصل کرده‌اید، می‌توانید هر زمان دسترسی ما را لغو کنید:

  1. رفتن به Facebook → یکپارچه‌سازی‌های تجاری
  2. یافتن DBestChatBot در فهرست
  3. کلیک کنید حذف

لغو دسترسی به‌طور خودکار به ما می‌گوید که دریافت پیام از طرف شما را متوقف کنیم. تا ۳۰ روز we'll also delete all stored WhatsApp message content and your encrypted access token from our database. Confirmation will be emailed to the address associated with your Meta account.

What data we hold & how long

نوع دادهمدت نگهداری پیش‌فرضبه درخواست حذف شود؟
اطلاعات حساب (نام، ایمیل)تا زمانی که حساب فعال استبله
گفتگوهای چتباتبر اساس تنظیم نگهداری هر فضای کاریبله
محتوای پیام WhatsAppتا ۹۰ روز (الزام Meta)بله
گزارش‌های دسترسی سرور۹۰ روزناشناس‌شده
سوابق صورت‌حساب۷ سال (قانون مالیات)فقط ناشناس‌شده

پرسشی دارید؟

privacy@dbestchatbot.com

Kolorfirst LLC · همچنین ببینید Privacy Policy and Terms.