Конфіденційність

Видалення даних користувача

Як подати запит на видалення персональних даних, які ми зберігаємо про вас. Два шляхи — самостійний (негайно) або за допомогою (ми відповідаємо протягом 30 днів).

Якщо у вас є обліковий запис DBestChatBot

Самообслуговування, займає близько 30 секунд, набуває чинності одразу.

  1. Увійдіть на dbestchatbot.com/login
  2. Перейти до Налаштування на бічній панелі
  3. Відкрийте Небезпечна зона tab
  4. Введіть назву робочого простору для підтвердження
  5. Натисніть Остаточно видалити робочий простір

Це назавжди видалить:

  • Ваш обліковий запис (ім'я, email, хешований пароль, прив'язка Google OAuth)
  • Ваш робочий простір і всі чат-боти
  • Усі транскрипти розмов і зібрані ліди
  • Усі токени інтеграції з WhatsApp (зашифровані, потім видалені)
  • Усі конфігурації вебхуків і журнали доставки
  • Уся історія транзакцій кредитів
  • Усі завантажені файли (аватари чат-ботів тощо)

Платіжні записи зберігаються 7 років згідно з податковим/бухгалтерським законодавством (у псевдонімізованій формі — без вмісту чатів). Активні підписки Stripe скасовуються автоматично.

If you don't have a DBestChatBot account

e.g. you spoke to a chatbot on someone else's website, or messaged a business's WhatsApp number powered by us.

Напишіть нам на privacy@dbestchatbot.com with:

  • Сайт або номер WhatsApp, де ви взаємодіяли
  • Адреса електронної пошти, номер телефону або ім'я, які ви надали (щоб ми могли знайти ваші записи)
  • Приблизна дата розмови
  • Confirm in writing you're requesting deletion under GDPR Article 17 / CCPA Section 1798.105 / Meta Platform Terms

We'll respond within 30 днів з підтвердженням, щойно ваші дані буде видалено (або раніше — зазвичай протягом 72 годин).

Примітка: we may ask for additional verification (e.g. a reply from the email address you originally provided) to make sure we're deleting the right person's data and not someone impersonating you.

If you're here from Facebook or WhatsApp

Якщо ви підключили свій обліковий запис Meta Business до DBestChatBot для інтеграції WhatsApp, ви можете будь-коли відкликати наш доступ:

  1. Перейти до Facebook → Бізнес-інтеграції
  2. Знайти DBestChatBot у списку
  3. Натисніть Видалити

Скасування доступу автоматично повідомляє нас про припинення отримання повідомлень від вашого імені. Протягом 30 днів we'll also delete all stored WhatsApp message content and your encrypted access token from our database. Confirmation will be emailed to the address associated with your Meta account.

What data we hold & how long

Тип данихТермін зберігання за замовчуваннямВидалено на запит?
Інформація про обліковий запис (ім'я, email)Поки обліковий запис активнийТак
Розмови з чат-ботомНалаштування зберігання для робочого просторуТак
Вміст повідомлень WhatsAppДо 90 днів (вимога Meta)Так
Журнали доступу до сервера90 днівАнонімізовано
Платіжні записи7 років (податкове законодавство)Лише псевдонімізовано

Питання?

privacy@dbestchatbot.com

Kolorfirst LLC · Дивіться також наші Privacy Policy and Terms.